Duitse WO2 WH Luitenant Artillerie veld tuniek

€1.350,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Onaangetaste, originele Duitse WO2 Wehrmacht Artillerie veld tuniek. Deze verkeert in prachtige staat en wordt geleverd met origineel aangebrachte insignes. Het is een laatoorlogs privé aangekocht exemplaar, gemaakt van M44-achtige stof. De borst adelaar en kraagspiegels zijn bevestigd met de hand en de Luitenant schouderstukken zijn "slip-on" types. Alle knopen hebben de juiste fabriekskleur en zijn origineel bevestigd. Tevens heeft het jasje een gladde grijze voering en het betreft ongeveer een maat medium. Geen motschade.

Dit uniform behoorde toe tot Wehrmacht Luitenant Gunter Heinrichs. Heinrichs diende Artillerie Regiment 115. Deze is pas 1 keer eerder op de markt verkrijgbaar geweest. Dit jasje is door nabestaande aangeboden aan een veilinghuis. Vervolgens heeft het een lange tijd bij iemand in de collectie gezeten, en nu hebben wij de eer om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »