Links

 

www.bevrijders1944.nl Ter ere van de 75 jarige bevrijding richten zij dit jaar een prachtig museum in. Deze is gericht op de eenheden die gedurende de periode 1944 tot en met 1945 actief waren in het gebied van de Maas tot de Noordervaart en van het Kanaal Wessem – Nederweert tot aan Baarlo. Een fantastisch stukje historie.

 

www.militariabeurshouten.com Een goed georganiseerde beurs waar hoofzakelijk originele items worden verkocht uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Deze beurs vindt 5 keer per jaar plaats, en is met bijna 200 verkopers de grootste beurs van Nederland. Een absolute aanrader!

 

www.oorlogsspullen.nl De webshop voor schitterende producten uit de Tweede Wereldoorlog. Verzamelt u originele items van Duitsland of Nederland? Russisch, Amerikaans of zelfs Japans? Dan is oorlogsspullen de juiste plek om uw aankopen te doen.

 

www.dutchmilitaria.com Op zoek naar een medaille of onderscheiding?
WO1 of WO2 en 100% originaliteits garantie? Dan bent u bij Dutchmilitaria aan het juiste adres! Op deze webshop worden unieke items verkocht in allerlei soorten en maten.

 

www.rg-militaria.com Robin heeft een website die zich specialiseert in allerlei soorten papierwerk uit de Tweede Wereldoorlog. Boeken, foto's, kranten en documenten kunnen hier gekocht worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »