Betaalmethoden

 

Afbeeldingsresultaat voor ideal


Met iDEAL kunt u uw bestellingen veilig en gemakkelijk afronden. U kunt via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank betalen. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.  Voor betalingen via iDEAL brengen wij geen extra kosten in rekening.

 

Afbeeldingsresultaat voor paypal


PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Met het gebruik van PayPal is het mogelijk om eenvoudig uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen aan deze betaalservice. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres [email protected] om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

 

Afbeeldingsresultaat voor mastercard

 

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt.  Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

 

Afbeeldingsresultaat voor bancontact

 

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

 

Afbeeldingsresultaat voor overboeking logo

U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail van Mollie met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Mollie. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.

Gerelateerde afbeelding

 

Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »